Sleepfriendly szálláshelyek

.

 

A fenti három rovatban találhatja meg azokat a szálláshelyeket, ahol alvásbarát szobák vannak.

Minősített szobákkal rendelkező szálláshelyek

Értelmezés: ezeken a szálláshelyeken találhatóak alvásbarát szobák, de a szálláshely  nem minden szobája alvásbarát minősítésű, ezért kérjük az alvásbarát szobák szobaszáma alapján válasszon szálláshelyet.

Minősített Alvásbarát szálláshelyek

Értelmezés: ebben a rovatban szereplő valamennyi szálláshely szakmai minősítők által minősített Sleepfriendly/Alvásbarát minősítéssel rendelkezik, amely a szálláshely szobáinak minimum 80%-ra vonatkozik.

Minősített Intézmények felsorolása A-tól Z-ig

Értelmezés: itt felsorolás szerűen találhatja meg mindazokat a Sleepfriendly/Alvásbarát szálláshelyeket, amelyek rendelkeznek Sleepfriendly/Alvásbarát Rooms vagy Sleepfriendly/Alvásbarát Szálláshely minősítéssel.

A Sleepfriendly Hotel program munkatársai folyamatosan tesztelik a hazai és külföldi szálláshelyeket. A magas követelményeket regisztráló  értékelésük szerint a Sleepfirendly Hotel minősítés alapkövetelményeinek megfelelő  csoportba az alábbi intézmények kerültek be. (A listára kerülés nem jelenti a hivatalos minősítést és a megkülönböztető logó használatát. Ezt az intézménynek hivatalosan kérnie kell a Sleepfriendly Hotel Program Minőstő Bizottságától.)

Részletek a itt!