ABACUS Business & Wellness Hotel

ABACUS Business & Wellness Hotel tesztidő: 3013. március

A szálloda Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel 117 standard és superior szobával, 10 emelt szintű lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal rendelkezik, melyekben összesen 280 férőhelyet kínál.

A szobák belső kialakítását a konstruktivizmus és a stílusos, művészettel egybekomponált minimál design inspirálta.

Kiegyensúlyozott színek, a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő ergonomikus bútorzat, modern elegancia és mindent átható csúcstechnika – mindez együtt a szállodának olyan atmoszférát ad, amely a gondolatébresztés, az ellazulás, a pihentető alvás szinergiáját biztosítja.

ABACUS Business & Wellness Hotel ****

A szobák tervezését a tökéletes kényelem kialakítása vezérelte: a legtöbb szoba rendelkezik terasszal, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, IP TV-vel, laptop méretű széffel, valamint a Hotel teljes területén biztosított a korlátlan Wi-Fi elérés.

Szállodánk kialakítása során figyelembe vették mozgáskorlátozott vendégeink igényeit is. Az akadálymentesített szobában nagyobb és tágasabb fürdőszoba, illetve belső terek gondoskodnak vendégeink kényelméről.

Az Abacus Spa a felfrissülési és kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínálja: fürdővilág, több mint 50 féle arc és testkezelés, masszázsok, szaunakabinok, Vitamin Bár, selfnessprogramok és életmód-trénerek segítik a nyugodt feltöltődést.

ABACUS Business & Wellness Hotel ****