A program lépései

.

Kérjük, hogy tanulmányozza a jelentkezés és a minősítés menetét, és amennyiben alkalmasnak találja szálláshelyét a minősítés megkülönböztető használatára, jelentkezzen!

Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés: Az Alvásbarát/Sleepfriendly minősítési feltételeinek, szabályainak, tudnivalóinak a tanulmányozása.

2. lépés: Bejelentkezés online csatornán (info@sleepworldprogram.com), telefonon vagy levélben.

3. lépés: A programba való bejelentkezést követően információs csomagot küldünk ki, mely az alábbi dokumentumokat tartalmazza: Jelentkezési útmutató, Jelentkezési Lap, Minősítési kritériumok, Általános Szerződési Feltételek, Díjtáblázat.

Megjegyzés: Ezek a formanyomtatványok megtalálhatóak és letölthetőek a www.sleepworldprogram.com/sleepworldprogram/letölthető dokumentumok.

4. lépés: Elküldjük a Minősítési Értékelő Lapot

5. lépés: Az értékelés elvégzése az értékelő lap kitöltésével önállóan.

8. lépés: A Minősítő Értékelő Lap, mint dokumentum postai úton történő visszaküldése. (Előzetesen elektronikus formában is elküldheti, de szükséges a dokumentum aláírt formája is.)

9. lépés: A minősítést végző Minősítő Szakértő Bizottság értékeli a pályázatot a kitöltött értékelő lap alapján. (A beérkezéstől számított 30 munkanapon belül.)

10. lépés: A Minősítő Bizottság értesítést küld a minősítés eredményéről. Pozitív elbírálás esetén egyidejűleg megküldi az egyéni szerződést.

11. lépés: Az egyéni szerződés aláírása, visszaküldése postai úton, valamint a minősítés használati díjának megfizetése, valamint a védjegyhasználati díj befizetése

12. lépés: A Sleepfriendly/Alvásbarát minősítési típus szerinti Minősítési Oklevél megküldése/átadása.

13. lépés: A 12. pontban előírtakkal egyidejűleg a minősítés nyilvánossá tétele a www.sleepworldprogram.com oldalon, a minősített szálláshely által rendelkezésre bocsátott kép- és információs anyag alapján.