A Sleepfriendly programról

.

 Elnyerhető minősítések

 Minősítési típusok:

A.  Sleepfriendly Rooms/Alvásbarát Szobák minősítési típus

B.  Sleepfriendly Hotel /Alvásbarát Szálláshely minősítési típus

C. Perfect Sleepfriendly/Kiemelt Alvásbarát Szálláshely minősítési típus

Megjegyzés: A Sleepfriendly/Alvásbarát minősítésnél a hotel, a szálláshely szó helyett az üzemeltetett  intézmény elnevezéséből adódó kifejezés társítását, mint, például Szálloda, Motel, Hostel, Panzió stb. használatos.

A.    Sleepfriendly Rooms/Alvásbarát Szobák minősítési típus

Ez a minősítési kategória akkor használható, ha a szálláshelyen a szolgáltatásra kínált szobák közül legalább 40%-ban találhatóak olyanok, melyek megfelelnek a Sleepfriendly/Alvásbarát Programban a szakemberek (Szakmai Minősítő Bizottság) által meghatározott kritériumoknak.

(lásd minősítési kritériumok:“Sleepfriendly/Alvásbarát program Minősítési Kritérium”)

B.    Sleepfriendly Hotel/Alvásbarát Szálláshely minősítési típus

Ez a minősítési kategória akkor használható, ha a szálláshelyen legalább 51-70%-ban találhatóak olyan szobák, melyek megfelelnek a Sleepfriendly/Alvásbarát Programban szakemberek (Szakmai Minősítő Bizottság) által meghatározott kritériumoknak.

(lásd minősítési kritériumok: “Sleepfriendly/Alvásbarát program Minősítési Kritérium”)

C.    Perfect Sleepfriendly Hotel/Kiemelt Alvásbarát Szálláshely minősítési típus

Ez a minősítési kategória akkor használható, ha a szálláshelyen 100%-ban (10%-ban megengedett eltérés) találhatóak olyan szobák, melyek megfelelnek a Sleepfriendly/Alvásbarát Programban szakemberek (Szakmai Minősítő Bizottság) által meghatározott kritériumoknak.

(lásd minősítési kritériumok: “Sleepfriendly/Alvásbarát program Minősítési Kritérium”)

Megfelelés esetén a Minősítő Szakmai Bizottság nevében a SleepWorld Kft.  minősítési igazolást állít ki Partner Intézmény részére a Sleepfriendly/Alvásbarát Program tárgyában.
A minősítési igazolás tartalmazza a minősítés típust, a Sleepfriendly/Alvásbarát Rooms minősítést elnyerő szobák számát, valamint a minősítésre való jogosultság érvényességi idejét.